Skip to content

Библиотеката "Искра" една од постарите библиотеки во нашата држава.

УСЛУГИ

Електронско пребарување на COBISS/OPAC, бесплатно користење на Интернет, меѓубиблиотечно позајмување…

ЗАЧЛЕНУВАЊЕ

Зачленување во библиотеката можат да извршат сите државјани на нашата република како и странските државјани…

ИЗДАВАШТВО

Библиотека “Искра” од 1986 година изготвува CIP- каталогизација, УДК – индекси од 1998 година, во соработка со…

Настани

Новости

Нови наслови

Информации

Начини на пребарување на книги

  • Пребарување книги на WEB страната на Библиотеката преку COBISS+ платформата;
  • Користење на online сервисот Мојот COBISS (Мојата библиотека);
  • Пребарување и резервација на книги преку мобилната апликација mCOBISS, достапна за Android и IOS оперативните системи
power-social-media

Прати барање за пронаоѓање на книга пронајдете ја книгата од вашите мечти

Име *
Email *
Телефон *
Автор на бараната книга
Наслов на бараната книга *

Бидете во тек 

Пријавете се да ги добивате најновите настани и пристигнати книги.