Skip to content

Контакт ве очекуваме

Контакт Информации

Работно време:

  • Понеделник до Петок – од 8:00 до 19:00 часот
  • Сабота – од 9:00 до 13:00 часот
  • Недела – неработен ден. 

Контакт Формулар

Бидете во тек 

Пријавете се да ги добивате најновите настани и пристигнати книги.