Skip to content
408569513_7106950432727108_5392235985059424179_n
Offline

Промоција на книга “Радоста на постоењето”

Библиотека Исрка со подршка на Ротари Клуб Кочани - Виница
Љупка Стојменова
Мултикултурниот центар - втор кат
Вистинските промени започнуваат оттука-човек со стекната свест за својот живот ја има моќта да го промени светот.
 
Почитувани, повелете на промоцијата на книгата Радоста на постоењето од авторката Симона Петреска-мотиватор и животен тренер.
 
Промоцијата е во организација на ЈОУБ „Искра“ – Кочани со поддршка на Ротари клуб Кочани-Виница.
 
Промоцијата ќе се одржи во Мултикултурниот центар – на вториот кат, 13 декември 2023 г. среда со почеток во 18 часот.

Бидете во тек 

Пријавете се да ги добивате најновите настани и пристигнати книги.