Skip to content
399856231_6994871227268363_7062488855616994197_n

Промоција на Книга од роднокраен автор, Славица Цветкова

Библиотека Искра
Библиотека Искра

Во Месецот на книгата, уште едно литературно остварување од нашиот роднокраен автор, Славица Цветкова.

Повелете, 14 ноември, Вторник 17 часот.

Бидете во тек 

Пријавете се да ги добивате најновите настани и пристигнати книги.